Responsable del tractament

El responsable del tractament de les dades és Agrupació Esportiva Futbol a Peu de Catalunya, amb CIF núm. (en tràmit) i adreça postal a aquests efectes al Camp de Futbol Municipal Francesc Garriga, avinguda escoles, s/n, de Sant Feliu de Codines, CP 08182.

Responsable del tractament

  • a) Gestionar la vostra participació en les activitats organitzades per l'agrupació.
  • b) La difusió de les activitats relacionades amb els propòsits de l'agrupació.
  • c) Comunicar-nos amb vosaltres respecte d’accions i iniciatives de l'agrupació relacionades amb aquestes finalitats

Les vostres dades seran custodiades amb les màximes garanties de confidencialitat conforme la normativa vigent de protecció de dades.

La finalitat és organitzar activitats esportives relacionades amb el futbol a peu. Les dades es tractaran en compliment d’una missió d’interès públic. No es comunicaran a altres persones. En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.

Legitimació

La legitimació per al tractament de les vostres dades és el consentiment expressat a l’hora d’enviar un formulari de contacte al web futbolapeu.cat.

Destinataris

No comunicarem les vostres dades a cap altra persona o entitat si no és amb el vostre consentiment inequívoc o perquè hi estiguem obligats d’acord amb la llei aplicable.

Drets

Us recordem que, d'acord amb el Reglament general de protecció de dades, teniu el dret de revocar, en qualsevol moment, el consentiment atorgat, així com exercir els vostres drets d'accés, de rectificació, restricció, cancel·lació, portabilitat i d'oposició al tractament de dades mitjançant correu electrònic a l’adreça de correu electrònic hola@futbolapeu.cat o, per aquests efectes, a l’adreça postal Camp de Futbol Municipal Francesc Garriga, avinguda escoles, s/n, de Sant Feliu de Codines, CP 08182, indicant el dret que voleu fer efectiu. Caldrà que aporteu còpia del vostre document d’identitat o passaport per a la verificació de la vostra identitat.

Així mateix, teniu dret d’iniciar reclamacions davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, C/ Jorge Juan, 6 - 28001-Madrid.