El nostre web, futbolapeu.cat, utilitza galetes per millorar l'experiència d'usuari, proporcionar funcions de mitjans socials i analitzar el trànsit. A continuació, us oferim informació detallada sobre les galetes que utilitzem, el seu propòsit, la informació que recopilen, i la seva data d'expiració.

Què són les galetes?

Les galetes són petits fitxers de text que els llocs web poden utilitzar per fer l'experiència de l'usuari més eficient. La llei estableix que podem emmagatzemar galetes al vostre dispositiu si són estrictament necessàries per al funcionament d'aquest lloc. Per a tots els altres tipus de galetes, necessitem el vostre permís.

Galetes que utilitzem

Galetes necessàries

  • tarteaucitron (futbolapeu.cat): aquesta galeta es fa servir per a emmagatzemar el vostre consentiment sobre l'ús de galetes al web. No recopila dades personals. Expira: en 1 any.

Galetes de rendiment

  • _pk_id (futbolapeu.cat): utilitzada per futbolapeu.cat per a calcular dades de visitants, sessions, i campanyes i fer un seguiment de l'ús del lloc per al nostre informe d'anàlisi. Emmagatzema informació de manera anònima i assigna un número generat aleatòriament per a identificar visitants únics. Expira: en 11 mesos.

  • _pk_ses (futbolapeu.cat): utilitzada per futbolapeu.cat per emmagatzemar dades de la visita. Expira: en 30 minuts.

Com es gestionen les galetes?

L'acceptació de les galetes de futbolapeu.cat la gestioneu fent clic al símbol de la llimona que veureu al peu del web.

Podeu gestionar i/o eliminar les galetes com vulgueu. Per a més detalls, visiteu aboutcookies.org. Podeu esborrar totes les galetes que ja estan al vostre ordinador i podeu configurar la majoria dels navegadors per a prevenir que s'instal·lin. Si feu això, però, hauríeu de tenir en compte que hauríeu d'ajustar manualment algunes preferències cada vegada que visiteu un lloc i és possible que alguns serveis i funcionalitats no funcionin.

Per a més informació sobre com utilitzem les dades personals, consulteu la nostra Política de privacitat.

Última data d’actualització: 4 de juliol de 2024